De kansen van hybride events

Live events maken impact, maar het bereik is kwetsbaar als je een grotere groep wilt bereiken dan zij die de moeite willen nemen naar je event af te reizen. Hybride events ondervangen dat. Ook in Brabant zijn veel venues uitgerust met de mogelijkheid je event ook tegelijkertijd professioneel online te streamen. Daarmee kun je ook secundaire doelgroepen laagdrempelig bereiken. Zorg niettemin voor een krachtig event design, met veel toegevoegde waarde in beleving en interactie, voor je belangrijkste stakeholders in de live-omgeving. Kannibaliseer niet, maar prikkel je online groep om de volgende keer erbij te willen zijn, maar nu al de boodschap mee te krijgen. Wil je meer weten over hybride event designs als nieuwe marketingtool, informeer dan vrijblijvend bij het VisitBrabant Convention Bureau en/of volg onze gratis nieuwbrief.

Veilig vergaderen

De COVID-19 pandemie die sinds begin 2020 de wereld beheerst, zorgt voor veel onzekerheid en nieuwe maatregelen. Binnen deze context zijn veel locaties op zoek gegaan naar unieke oplossingen om ervoor te zorgen dat jouw bijeenkomst of evenement altijd op een veilige manier kan plaatsvinden.

Zakelijke events in het fraaie landschap van Van Gogh

Brabant biedt dan ook zeer mooie buitenlocaties aan met verschillende vergaderconcepten, zoals Skôgsfloating (vergaderen in een hangmat). Wij tippen 7 bijzondere buitenlocaties.

VENUEFINDER

Met de venuefinder zie je in één klik welke locaties het best passen bij jouw congres, vergadering of evenement. Een aantal locaties hebben een zogeheten 1,5 meter icoon. Dit is geen keurmerk, maar geeft wel een overzicht van venues die voldoen aan de richtlijnen van het RIVM, beschikbaar zijn voor zakelijke bijeenkomsten en daar een coronaprotocol voor hebben opgesteld.

Blijvende inspiratie voor jouw zakelijke events?