Welkom in Brabant


Business Brains & Hospitality Heart

Wees welkom in Brabant! De provincie met een charmante zachte G en vriendelijke houding. Zeg je Brabant, dan zeg je gemoedelijk, gastronomie en gastvrij. Maar er is zoveel meer. Inmiddels biedt Brabant ook de snelst groeiende economie van Nederland op basis van kennis, innovatie en creativiteit. Brabant is dé plek waar de toekomst vormgegeven wordt. Van de dynamiek van de stad tot in de luwte van de natuur. In Brabant moet je zijn als je wilt vergaderen.

Meet in Brabant

Live (en hybride) bijeenkomsten zijn onmisbaar in het vergroten van betrokkenheid en loyaliteit bij klanten, medewerkers en andere stakeholders. Van klantendagen tot personeelsbijeenkomsten, menselijke interactie geeft de waarde van de relatie een significante impuls.

Maar ook voor hernieuwde energie, inspiratie en creativiteit, is het zaak periodiek uit ‘de waan van dag’ te stappen. Benut daarbij het talent en de denkkracht van je team, van MT tot direct personeel, en zorg zo voor betrokkenheid bij bedrijf en koers. Juist nu na corona, is het cruciaal uit je ‘bubbel’ te komen en relaties snel te herstellen. Waar kan dat beter dan in Brabant, waar de typische Brabantse gastvrijheid uitnodigt tot samenwerking, creativiteit en inventiviteit.

Krijg via dit inspiratiemagazine een indruk van wat Brabant te bieden heeft, professioneel zakelijk met een vleugje Brabants plezier. Wil je meer weten? Bel +31 (0)13 3030390) voor gratis advies en abonneer je vooral op onze gratis nieuwsbrief voor een periodiek portie inspiratie, kennis, nieuws en advies vanuit Brabant.

VisitBrabant verklaart hierbij dat een deel van het geplaatste beeldmateriaal in dit magazine vòòr de COVID-19 pandemie gemaakt is en dus niet het huidige beeld representeert.

Grote variatie in locaties

image

Van der Valk, Eindhoven

image

NH Conference Center Koningshof, Veldhoven

image

Landgoed Huize Bergen, Vught

image

Autotron, ’s-Hertogenbosch

image

Kasteel Maurick, Vught

image

Pullman Eindhoven Cocagne, Eindhoven

image

Beekse Bergen, Hilvarenbeek

image

Inntel Hotel Arts, Eindhoven

image

Evoluon, Eindhoven

Prachtige natuur

Heerlijk eten

Bijzondere locaties

Van Gogh’s Homeland

Unieke plekken

De mooiste parken

Blijvende inspiratie voor jouw zakelijke events?