Veilig vergaderen

De COVID-19 pandemie die sinds begin 2020 de wereld beheerst, zorgt voor veel onzekerheid en nieuwe maatregelen. Binnen deze context zijn veel locaties op zoek gegaan naar unieke oplossingen om ervoor te zorgen dat jouw bijeenkomst of evenement alsnog op een veilige manier kan plaatsvinden.

Zo bieden locaties in veel gevallen hybride meetings aan: een opzet waarbij een event deels live en deels online plaatsvindt. Lees meer over deze nieuwe vergadervorm en bekijk direct onze top 5 hybride locaties.

Ook biedt Brabant een aantal (zeer) grote locaties aan waarbij de 1,5 meter richtlijn gehanteerd kan worden zonder het aantal genodigden te verlagen. Benieuwd?

BUITENLOCATIES ZIJN ALTIJD FIJN, ZEKER NU.

Brabant biedt dan ook zeer mooie buitenlocaties aan met verschillende vergaderconcepten, zoals Skôgsfloating (vergaderen in een hangmat). Wij tippen 7 bijzondere buitenlocaties.

VENUEFINDER

Met de venuefinder zie je in één klik welke locaties het best passen bij jouw congres, vergadering of evenement. Een aantal locaties hebben een zogeheten 1,5 meter icoon. Dit is geen keurmerk, maar geeft wel een overzicht van venues die voldoen aan de richtlijnen van het RIVM, beschikbaar zijn voor zakelijke bijeenkomsten en daar een coronaprotocol voor hebben opgesteld.